Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На автозаправках Тернополя сталося диво – пальне подешевшало на 1,5 гривні

Але поки що на 1,5 гривні подешевшало тільки дизельне пальне. Бензин подешевшав тільки на 50 копійок, та й то не на всіх АЗС.
ЛОЗОВСЬКИЙ2Починаючи з 16 січня, на автозаправках Тернополя почалося здешевлення цін на пальне.

– Останні півроку ціни на пальне залишалися стабільними. – розповідає оператор автозаправки «Авіас Укрнафта» Володимир Лозовський (на фото). – Однак, у зв’язку зі здешевленням на світовому ринку бареля нафти, кілька днів тому дизельне паливо знизилося в ціні на 1,5 гривні, а бензин кожної марки подешевшав на 0,5 гривні.

Відтак, літр бензину марки А-95 на “Укрнафті” станом на 19 січня коштував 18 гривень, літр дизпалива – 15 гривень.

На інших автозаправках Тернополя теж спостерігається тенденція до зниження цін на пальне. Наприклад, у мережі заправок «Маркет», як повідомив нам один із касирів, дизельне паливо подешевшало на гривню.

Однак, наразі у Тернополі водночас є й такі АЗС, які про різке падіння вартості нафти на світових ринках “іще не чули”, а тому і цін поки що не знижували.

УКРНАФТА  OKKO

Нагадаємо, на минулому тижні у Кабінеті Міністрів почали вимагати, щоб українські нафтотрейдери оперативніше почали реагувати на тенденції на світовому ринку нафти і формували свої ціни відповідно до ринкових цін. Вартість нафти, як відомо, ще кілька тижнів тому впала нижче 30 доларів за барель.

Андрій ОМЕЛЬНИЦЬКИЙ, фото автора

У Тернополі вартість проїзду у маршрутках хочуть підняти до 4 гривень

Як у Тернополі відбувалося освячення води на березі ставу (ВІДЕО)