У Тернополі проведуть концерт присвячений 75-річчю з дня народження Джона Леннона

Наступного року у Тернополі планують провести концерт присвячений 75-річчю з дня народження відомого англійського співака, учасника ансамблю “Бітлз” Джона Леннона.

У Тернопільській обласній державній адміністрації видали розпорядження про затвердження плану заходів щодо популяризації вивчення англійської мови.

Розпорядження видане на виконання указу президента “Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні”.

Загалом, в рамках виконання цього указу на Тернопільщині планується провести близько двох десятків різноманітних заходів – симпозіуми, лекції, конкурси, концерти.

Зокрема, у березні наступного року в області запланували провести музично-драматичний вечір “Шевченкове слово англійською лине…”

А на квітень запланований концерт присвячений 75-річчю з дня народження відомого англійського співака, учасника ансамблю “Бітлз” Джона Леннона.

Планується включити вивчення англійської мови у програму підвищення кваліфікації державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування.

З поміж ряду іншого також планується здійснити моніторинг якості вивчення англійської мови у навчальних закладах області.

 

-

This website uses cookies.