Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Через розлите масло жителю Тернопільщини ледь не відрубали голову

Замах на вбивство розслідують борщівські працівники поліції. Через неприязні відносини 61-річний мешканець села Юр’ямпіль з сокирою накинувся на 41–річного односельчанина.

vbybstvoЯк повідомив начальник Борщівського відділення поліції Володимир Горбяк, обидва чоловіки ворогують здавна. Однак цього разу чергова сварка переросла у серйозний конфлікт.

Напередодні трагедії молодший з чоловіків перевозив на поле міндобрива. Через несправність транспортного засобу, уся рідина (масло двигуна) вилилася на дорогу на околиці села. Усе це побачив старший односелець. Між чоловіками вкотре зав’язалася суперечка.

Конфлікт швидко набирав обертів. Образливі слова так розпалили 61-річного чоловіка, що він вже не контролював свій гнів. Схопив сокиру та кинувся на сусіда. Однак жертві нападу вдалося ухилитися від удару, тож поранення виявилися несмертельними.

Зловмисник так і не зміг довести свій злочинний умисел до кінця, а потерпілий з саднами голови та забоєм грудної клітки і передпліччя звернувся за допомогою до Борщівської районної лікарні. Медики в свою чергу сповістили про травми правоохоронців.

Працівники поліції розшукали підозрюваного. Той у скоєному зізнався, тож тепер доведеться відповісти за скоєне, повідомили в обласному управлінні Національної поліції.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчинені злочину передбаченого частиною 2 статті статі 15 (замах на вбивство) та частиною 1 статі 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Водій із Тернопільщини потрапив в аварію, внаслідок якої загинуло двоє людей

У районних радах Тернопільщини жінки беруть владу у свої руки