Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Футболісти тернопільської “Ниви” нарешті отримали зарплату

На минулому тижні відбулася зустріч футболістів та тренерського штабу ФК Нива з керівництвом футбольного клубу — президентом Степаном Рубаєм та директором Павлом Біликом.

Нива3Під час зустрічі, що пройшла у РК “Марципан” у святковій атмосфері, керівники клубу та гравці мали змогу підвести підсумки першої частини сезону, обмінятись думками щодо подальшого розвитку команди. Крім цього гравці отримали заробітну плату, тож у відпустку команда відправилась у піднесеному настрої. Сприяли цьому і останні результати ФК Нива у чемпіонаті Першої ліги.

За попереднім планом відпустка футболістів Ниви триватиме до середини січня. А одразу після завершення новорічно-різдвяних свят, тренерський штаб клубу планує зібрати команду та розпочати підготовку до другої частини чемпіонату, повідомляє прес-служба ФК “Нива”.

Нагадаємо, після 18 турів “Нива” посідає останнє місце у першій лізі, в її активі лише 10 очок. У найближчих конкурентів – ФК “Суми” та ФК “Тернопіль”, по 18 очок. Тож у весняній стадії у “Ниви” завдання надзвичайне складне – за 12 турів потрібно ліквідувати 8-очковий розрив для того, аби покинути дно турнірної таблиці.

Колишній голова Тернопільської облради став заступником мера Івано-Франківська

Односельцю Фірташа дали 12 років тюрми