Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі після отруєння військових влаштували боротьбу із самогонщиками

З метою виявлення фактів виготовлення та реалізації алкогольних напоїв домашнього приготування в Тернопільській області в період з 7 по 11 грудня проводили оперативно-профілактичні заходи.

alkogolЗа цей час працівники головного управління Національної поліції перевірили понад півсотні об’єктів, з них 400 торгівельної мережі та 131 приватних домоволодінь. За даними відпрацювань 14 фактів зареєстровано до журналу єдиного обліку, складено 44 протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені КУпАП.

Найбільше фактів незаконної реалізації спиртного задокументовано в обласному центрі. Співробітники Тернопільського відділу поліції встановили випадки порушення заборони реалізовувати спиртне у нічний час. Зокрема, не гребують заробітками продавці магазинів «Коровай», що на проспекті Степана Бандери, «Львів» на вулиці Львівській. «Продукти», що на Князя Острозького, павільйон «Поляна» на вулиці Лесі Українки, крамниця «Христя» на вулиці Протасевича, «Сатурн» на вулиці Леся Курбаса. А в торговому закладі «Продукти», що на вулиці Богдана Хмельницького правоохоронці припинили та задокументували факт продажу алкоголю неповнолітньому. Складено адміністративний протокол в порядку ч. 2 ст.156 КУпАП.

Непоодинокі факти реалізації фальсифікованого алкоголю. На це правоохоронцям вказують самі тернополяни. Зокрема, спілкуючись з жителями мікрорайону Бам, поліцейським стало відомо про продаж неліцензійного алкоголю в деяких торгових павільйонах на ринку, що на вулиці 15 Квітня. Проводиться перевірка.

Скаржаться тернополяни і на недобросовісних сусідів, котрі з квартир приторговують алкоголем власного виробництва. Зокрема, такий випадок задокументовано в одній з багатоповерхівок на вулиці Київській.

Факти реалізації спиртосумішей або алкоголю домашнього виробництва задокументовано на Збаражчині, Кременеччині, Монастирищині та в інших районах.

Відпрацювання триватимуть й надалі, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Нагадаємо, нещодавно сурогатним алкоголем у Тернополі отруїлися 6 військових. Цей інцидент власне і став причиною уваги поліцейських до підпільного алкогольного бізнесу.

У Тернополі під міськрайонний суд принесли домовину (ВІДЕО)

Прокуратура вимагає суворішого покарання для податківця, який попався на хабарі