Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі п’яні дебошири побили працівника поліції

Із забоєм колінного суглобу, закритим пошкодженням меніска та медіальної колатеріальної зв’язки лівого колінного суглобу до медзакладу за допомогою звернувся працівник поліції.

biyka (1)Травми чоловікові при виконанні службових обов’язків наніс невідомий, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Четвертого грудня потерпілий патрулював у складі групи швидкого реагування Тернопільського відділу поліції. О 18:00 надійшло повідомлення про конфлікт в одному з барів на вулиці Живова.

При виїзді групи швидкого реагування стало відомо, що сварка виникла між адміністрацією закладу та трьома відвідувачами. Останні, за зовнішніми ознаками, перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Дебошири не реагували на зауваження поліції, а згодом намагалися ще й утекти.
Під час суперечки один з відвідувачів бару умисно вдарив ногою в колінний суглоб поліцейського групи швидкого реагування.

В свою чергу поліцейські, відповідно до ЗУ “Про Національну поліцію”, застосували заходи фізичного впливу та спецзасоби. Порушників доправили до відділку.

Потерпілий поліцейський за допомогою звернувся до медзакладу.

Слідчі внесли дану подію до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 ККУ – погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Триває слідство.

В аварії на Тернопільщині загинув велосипедист

Олена Підгрушна у вихідні знову піднялася на п’єдестал