Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі на ЦУМі встановлять не одне табло, а відразу два

У міській раді запевняють, що за 500 тисяч гривень на будівлі ЦУМу встановлять не одне інформаційне табло, а відразу два.

табло2Про це йдеться у відповіді на скаргу тернополянина, який у зверненні до міськради зауважив, що ціна у півмільйона гривень за інформаційне табло є суттєво завищеною.

“На приміщені ТОВ “Тернопільський центральний універмаг” працювали 2 табло: одне в сторону драмтеатру, друге в сторону вул. Руської в напрямку Тернопільського ставу. Вказані табло, встановлені після аварії на Чорнобильській АЕС, відображали дату, час, атмосферний тиск, радіаційний фон, температуру повітря.

Табло, зібрані на старій елементній базі, відпрацювали майже 30 років та ремонту не підлягають. У зв’язку з численними зверненнями жителів міста планується встановлення сучасних табло.

В “Програмі захисту населення і території м.Тернополя від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016-2018 роки” передбачаються кошти в сумі 500 тис. грн. на закупівлю двох табло у 2017 році. Щодо вартості і типу, то в 2017 році, при умові виділення коштів з міського бюджету, буде проведено тендер і визначено переможця для встановлення інформаційних табло”.  – йдеться у відповіді міської ради.
Отож, завдяки обуренню представників громадськості у міській раді уже заговорили про друге табло. А якщо це питання тримати на контролі, то схоже можна буде встановити два інформаційних щити та ще дещо із запланованих 500 тисяч залишиться.

Поки Барна їздив до Австралії, його підлеглі віддали в оренду 8 гектарів землі під кар’єр

В аварії на Тернопільщині загинув велосипедист