Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі на Об’їзній побилися проститутки

На “Східному” – знову бійка за участі повій. На розбірки та шарпанину між панянками виїжджала поліція. Однак писати заяву одна на одну «коліжанки» не захотіли.

проституткаІнцидент трапився  на зупинці поблизу магазину «Христя», пише “20 хвилин”.

Нагадаємо, на початку жовтня на цьому ж місці одна із повій накинулась на місцеву мешканку. «Метелик» пригадала жінці давні зауваження з приводу розпивання алкоголю на зупинці громадського транспорту і накинулась на неї, коли виносила сміття. В хід пішли пляшка,  шуфля та кулаки. Про це писали у статті «Тернопільські повії вже кидаються на людей». Інформацію про бійку підтвердили правоохоронці. Однак зауважили, що говорити, чи це була повія, не можуть. Утім, з власних джерел нам стало відомо, що згадувану панянку уже кілька разів притягували до адмінвідповідальності через заняття проституцією. Жінка – 1985 року народження, проживає на вул. Лесі Українки. Уродженка Борисполя.

– Та навіжена, яка накинулась без причини на мою маму, знову когось побила, – повідомила тернополянка Оксана. – Поцікавтесь, міліція повинна знати, бо виїжджали  на місце. Справу про побиття  нею моєї мами передали уже до суду.

Що ж трапилось посеред біля дня на “Східному”, ми поцікавились  в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області. Тут інформацію про бійку між жінками підтвердили, однак знову зауважили, що  про «рід занять» панянок нічого не можуть сказати.

– Виклик надійшов  до чергової частини на лінію 102. Виїхала група швидкого реагування, – кажуть у секторі комунікації. – На місці була невелика бійка, шарпанина. Довелось розтягувати жінок. Їх було троє на місці, шарпались двоє. Їм запропонували поїхати на медичне  освідчення для визначення стану сп’яніння.

Погодилась тільки одна – в її крові алкоголю не виявили. Далі їх відвезли у міський відділок.

Одна із жінок, які і заявляла, що її побили, передумала писати заяву.  Відмовились і дві інші. Тож після отримання пояснення від жінок з приводу конфлікту на зупинці, їх відпустили.

Утім, як стверджують очевидці конфлікту, жінки  таки були п’яні. І це – таки повії. Мешканці навколишніх будинків, як ми писали раніше, знають вже їх в обличчя. Адже роками намагаються вигнати їх із облюбованого місця роботи – з-під своїх вікон.

 

На Тернопільщині “Мерседес” злетів з дороги і врізався у дерево

У Шумському районі молодик обікрав магазин, а вкрадене закопав