Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі молодик здав в оренду чужу квартиру

Із заявою про шахрайство до працівників Тернопільського відділення поліції звернулась жителька обласного центру.

 квартираВона повідомила, що під приводом здачі в оренду квартири невідомий заволодів її грошовими коштами у сумі 6500 гривень.

У ході проведення слідчо-оперативних дій, працівники поліції встановили, що до злочину причетний 23-річний мешканець Теребовлі. Молодик сам орендував квартиру в Тернополі, тож вигадав нехитрий спосіб незаконного збагачення.

Перед закінченням договору оренди, він без дозволу власників вирішив здати помешкання іншим бажаючим. На оголошення про винайм помешкання відгукнулася 22-річна тернополянка. Під час зустрічі молодик повідомив, що йому потрібна передоплата.

Дівчина оплатила вказану ним суму, однак до квартири так і не потрапила. Вона неодноразово телефонувалапсевдовласнику житла з вимогою передати їй ключі, однак аферист кожного разу знаходив привід для відмови. Лише через деякий час потерпіла зрозуміла , що її ошукали.

Тернополянка звернулась за допомогою до правоохоронців. Працівники поліції розшукали зловмисника.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження відповідно до статті 190 ККУ – шахрайство, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

 

У Тернополі порахували в яких містах та районах області отримали найбільше субсидій

“Правий сектор” кинув у сміттєвий бак лісника, який скоїв смертельне ДТП