Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі з салонів автомобілів крадуть навіть килимки

Лише за один день, а саме п’ятницю, 11 грудня, у Тернополі п’ятеро  автовласників потерпіли від злодіїв.

ugonНе зупиняла крадіїв навіть сигналізація, зловмисники розбивали вікно та витягали з салонів цінні речі, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Увагу злодіїв привертали відеореєстратори, магнітоли та навігатори. З однієїавтівки злодії поцупили навіть автомобільні килимки.

Правоохоронці наголошують, що єдиний і надійний спосіб вберегти свої автомобілі та  уникнути крадіжок  – не залишати в салонах будь-яке майно. Навіть якщо автівка обладнана сигналізацією, часу, допоки спрацює сигнальна система і власник транспорту прибіжить до авто, злодію достатньо, аби пошкодити вікно і витягти приміром магнітолу.

Тож міліціонери нагадують водіям елементарні правила безпеки, дотримуючись яких, можна зменшити ризик стати жертвою злодія:

– залишайте автомобіль на майданчиках з охороною або в місцях звідеоспостереженням;

– виходячи з машини навіть на декілька хвилин, подбайте про те, щоб на сидіннях не було речей, що можуть привернути увагу злодіїв;

– забирайте до помешкання усе цінне обладнання, яке можна легко зняти чи витягти з авто: магнітоли, навігатори та навіть акумуляторні батареї.

 Якщо ж сталося так, що ви потерпіли від злодія, не зволікайте і телефонуйтедо поліції.

Брат Барни пропагує швидкий і нездоровий спосіб харчування (ФОТО)

У Бережанах спалили автомобіль іще одному чиновнику