Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі водії уже нахабніють – п’ють за кермом і зривають погони з ментів

Відсутність міліції чи то поліції на дорогах Тернопільщини – це неабияке щастя для водіїв. 

dai2Щоправда, чимало автомобілістів не усвідомлюють, що це “щастя” триватиме доти, поки хтось із рідних чи близьких не потрапить у ДТП.

Адже останнім часом рівень безпеки на дорогах Тернопільщини різко знизився. Зросла аварійнісь.

Автомобілісти, на жаль, не готові до лібералізації процесу контролю за дотриманням правил дорожнього руху. Вони все частіше сідають за кермо у нетверезому стані, бо впевнені, що зупинити їх просто нікому.

А якщо й трапиться таке, що десь визирне на дорозі одинокий недореформований працівник міліції, водії починають поводити себе агресивно.

Ось наприклад, вчора непокору працівникам ДПС вчинив мешканець Тернополя. Патрульні зупинили автомобіль на одній із вулиць міста за порушення правил дорожнього руху.

Зі слів старшого інспектора ДПС Олександра Войнарського,  водій авто не ввімкнув поворотні вогні при переїзді перехрестя з круговим рухом. Правоохоронці, зупинивши авто, перевірили  документи та  попросили тернополянина пройти тест на вміст алкоголю в крові. Тест, до речі, підтвердив, що чоловік перебував напідпитку.

Під час перевірки власник іномарки поводився агресивно, нецензурно лаявся та зірвав з передпліччя працівника ДПС шеврон.

Правоохоронці доправили чоловіка в Тернопільський відділ поліції для документування правопорушення.

На дебошира склали адміністративний протокол відповідно до статті 185 КУпАП – злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника поліції при виконанні.

Дорослий тернополянин хотів у шахраїв отримати автомобіль лише… за 28 тисяч гривень

На Тернопільщині продають землю по ціні 200 тисяч гривень за гектар