Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У мережі магазинів “Барвінок” кажуть, що з Тернополя так просто не підуть

Керівництво мережі магазинів «Барвінок» у Тернополі прояснило ситуацію навколо чуток про ймовірне закриття магазинів.

БарвінокЯк з’ясувалося, зараз у супермаркетах проводять повний розпродаж товарів, але вже до Нового року закриті попередньо магазини почнуть знову відкривати.

На цей раз обіцяють врахувати усі побажання покупців, які часто жалілися на якість придбаного там товару. Фахівці мережі магазинів «Барвінок» стверджують, що зроблять усе, щоб повернути довіру клієнтів.

– Ми роби темо поетапно повне оновлення товарів, політика продаж також буде іншою. Щодо можливого остаточного закриття, чи зміни назви – все це неправда. Магазини й далі називатимуться «Барвінок» та й закривати їх немає сенсу, просто потрібно було попрацювати над якістю, – говорять в регіональному представництві «Барвінку».

Тим часом, у соцмережах поширюють інформацію про те, що магазини «Барвінок» нібито викупила група компаній «Євротек» , що володіє різними мережами такими як «Арсен» , «Квартал», «Фреш» та ін.

Тернополяни також радять «не вестися» на розпродажі, які пропонують в «Барвінках», адже допродують там вже прострочені продукти, які непридатні до споживання. Тож, перш ніж похапцем дешевше купити товар, варто уважно перевірити дати на упаковках, а при їх відсутності утриматись від покупки, аби вберегти себе і рідних від харчових отруєнь та небезпечних хвороб, пише сайт “Тернополяни”.

У Шумському районі молодик обікрав магазин, а вкрадене закопав

“Кіборг” із Тернополя боротиметься із корупцією на всеукраїнському рівні