Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Бережанах спалили автомобіль іще одному чиновнику

У Бережанах спалили автомобіль колишнього заступника голови РДА Ярослава Лихолата.

пожежа-авто1Про це у соціальних мережах повідомив голова Бережанської РДА Володимир Петровський.

“І знову в Бережанах згорів автомобіль. І знову, звичайно, не через “терор”, а від самозапалювання.
На цей раз це був автомобіль екс-першого заступника голови РДА, екс-депутата міської ради та кандидата в депутати від БПП “Солідарність” і претендента на посаду голови Райспоживспілки – Ярослава Лихолата.

Після надання Бережанам статусу міста обласного значення залишається перейменувати його в Палермо, бо вже дуже чути в повітрі запах вендетти. На жаль, правоохоронні органи, не зважаючи на активне реформування, залишаються неспроможними ні запобігати, ні розслідувати подібні злочини.

Минулого тижня на засіданні колегії РДА розглядали питання про законність діяльності ДП “Бережани-райагроліс” . І як наслідок моєму першому заступнику О.Валову надійшли телефонні та публічні погрози  про фізичну розправу. Я думаю, що це теж не “п-к терор”, а просто невинні жарти. Ох, дожартуємось”. – написав Володимир Петровський на своїй сторінці у Фейсбуці.

До речі, це вже четвертий автомобіль бережанських чиновників, який згорів за останній рік. Нагадаємо, місяць тому у Бережанах спалили автомобіль заступника голови районної ради Романа Висоцького.

У Тернополі з салонів автомобілів крадуть навіть килимки

На Тернопільщині сильний вітер залишив без електрики 19 сіл