Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині п’яні дебошири побили озброєного поліцейського

Правоохоронець перебував у складі слідчо-оперативної групи у цивільному одязі. Мав при собі табельну вогнепальну зброю.

napadНа одній із вулиць Борщова він помітив трьох мешканців райцентру, які розпивали спиртні напої та порушували громадський спокій.

Поліцейський підійшов до них та зробив зауваження. Останні на це не відреагували й почали провокувати конфлікт, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Один з порушників підійшов та двічі вдарив в груди правоохоронця. Поліцейський викликав групу швидкого реагування. На цьому суперечка не завершилася. Поки слідчі оформляли документи, один з провокаторів став біля службового авто. Коли транспорт рушив, мешканець райцентру інсценував дорожньо-транспортну пригоду.

Після інциденту поліцейський звернувся до медзакладу. У нього медики констатували легкі тілесні ушкодження – забій грудної клітки.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 345 частина 2 ККУ – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

Санкція статті карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

У Чорткові чоловік стріляв у грабіжників, які відібрали у нього 2 мільйони

Тернопільський нардеп накинувся на Яценюка у Верховній Раді (ВІДЕО)