Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині демобілізований учасник АТО став фермером

Одним із напрямків діяльності служби зайнятості в теперішніх умовах – сприяння демобілізованим військовослужбовцям та учасникам АТО в адаптації до мирного життя, повідомили у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості.

трактор3Перспектива стати підприємцями завжди цікавить молодих людей, адже власний бізнес – це шлях до фінансової стабільності та впевненості у завтрашньому дні.

Одним з позитивних прикладів допомоги Тернопільського міськрайонного центру зайнятості у професійній самореалізації та відкритті власної справи колишньому воїну є історія успіху Володимира Пиндуса з села Костянтинівка Тернопільського району.

Його вразила фраза: «Немає нічого кращого, як працювати на самого себе». Для реалізації задуманого Володимир Іванович за сприянням центру зайнятості пройшов навчання за напрямком “Менеджмент малого підприємництва”.

“Оскільки я проживаю у сільській місцевості, маю трактор, у власності –   1 га землі, вирішив займатись вирощуванням і реалізацією сільськогосподарської продукції, а саме: червоного буряка, моркви, капусти та інших овочів. Захистивши відповідний бізнес-план та отримавши одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності, почав працювати як приватний підприємець. На отримані від служби зайнятості кошти взяв 2 га землі в оренду у односельчан, – розповів Володимир Пиндус. – Поки що не шкодую, що вирішив працювати самостійно. Маю багато планів на майбутнє, хочу бути одним з тих фермерів, які вирощують екологічно чисту, якісну продукцію».

 

Фільм “Капелани” уже доступний для перегляду в мережі Інтернет (ВІДЕО)

На Тернопільщині у жіночій колонії відгуляли весілля (ФОТО)