Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Нардеп Головко готовий голосувати за відставку уряду Яценюка

Народний депутат від ВО “Свобода” Михайло Головко закликав прем’єр-міністра Арсенія Яценюка не забути під час звітування в парламенті про роботу уряду згадати про “досягнення” Кабміну, які за майже два роки перетворили українців на жебраків.

Головко2Націоналіст заявив, що “Свобода” вимагатиме відставки очолюваного Яценюком уряду в зв’язку із його ганебною діяльністю та повним зубожінням українців.

Націоналіст підкреслив, що за майже два роки урядування Яценюка падіння виробництва досягло 22%, експорт скоротився щонайменше на 13%, а це приблизно 11 мільярдів доларів, на понад 10% зросло безробіття, а це більше 2, 5 мільйонів українців. Інфляція за цей час склала майже 70%, гривня знецінилася в 4 рази, а кожен українець збіднів у 6-8 разів.

“Зараз українці стали найбіднішими в усій Европі, а заробітна плата, пенсії у нас на рівні найбідніших африканських країн. Це тотальне збідніння народу, а в цей час фракція Яценюка у парламенті робить заяви, мовляв усі, хто критикує уряд, діють на руку Кремлю. Дійсно, доєднаюся до людей, які переконані, що чинний уряд Яценюка є найбільш прокремлівський за всю історію Україні! Бо те, що вони вчинили з газовидобувною галуззю держави, це підтверджує. Видобуток власного газу скоротився з 20 млрд. кубометрів до 14-ти. Натомість, відбулося збільшення закупівлі газу через посередницькі міжнародні компанії, які постачають російський газ через підставні фірми та ще й за завищеною ціною”, – зазначив свободівець.

За словами депутата, за час роботи уряду Яценюка Україна досягла справжніх антирекордів: “Держборг зріс із 600 мільярдів гривень до 1 трильйона 600 мільярдів, за міжнародними оцінками, українська економіка входить до 10-ки країн із найвищими темпами падіння економіки. З держави тікає капітал – більше 18 мільярдів доларів виведено з України в офшори. Відсутні реформи. Можна згадати ще й широко розрекламований проєкт “Стіна” – де вона, яка її доля, куди поділися передбачені на це 4 мільярда гривень?

Можна ще багато перераховувати “досягнень” уряду, тому прошу прем’єр-міністра під час звіту в парламенті не забути згадати про озвучені цифри та не розповідати байки про солодке життя, запровадження реформ та задоволений український народ, який уряд практично за два роки перетворив на наймитів і жебраків.

У зв’язку з такою ганебною ситуацією в країні “Свобода” вимагатиме відставки корупційного уряду на чолі з Яценюком, який виявився ще й цинічним та брехливим, бо коли виступали на Майдані, говорили одне, а як сіли у крісла – почали діяти у зовсім иншому напрямі”, – заявив Михайло Головко.

Нагадаємо, минулого тижня інший нардеп від Тернопільщини, “порошенківець” Олег Барна ініціював збір підписів за відставку уряду Яценюка.

Житель Тернопільщини втопився у ставку

На Тернопільщині тесть порізав зятя і втік з дому