Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Львів’янин важко травмувався у Кременці і потрапив у реанімацію

Із алкогольною інтоксикацією та алкогольною комою в Кременецьку лікарню ще 25 листопада бригада швидкої допомоги госпіталізувала львів’янина, 1996 року народження.

likarnyaХлопець – третьокурсник Кременецького навчального закладу. Про пацієнта в комі в місцевий відділ поліції повідомив черговий лікар.

Через три дні потерпілого перевезли у реанімаційне відділення Тернопільського медзакладу. І лише тоді батьки заявили, що їхній син не був п’яний, а його побили.

Правоохоронці одразу виїхали на місце події і почали опитувати свідків та знайомих травмованого. За словами начальника Кременецького відділу поліції Володимира Галевича, під час спілкування з очевидцями стало відомо, що потерпілий разом з товаришем відпочивали в місцевому барі.

Десь о 22.30, коли вони уже йшли додому, львів’янин оступився на сходах в сквері та скотився до низу. В цей момент вулицею з роботи поверталася місцева жителька. Вона почала кликати на допомогу й викликала швидку.

Проте батьки наполягають, що їхнього сина побили, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

На сьогодні стан хлопця важкий. Його прооперували.

Пенсіонерка так хотіла в Європу, що віддала шахрайці 1500 доларів і 7500 гривень

У Тернополі вітер звалив дерево, а дерево – лінію електропередач (ФОТО)