Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Кулак до Києва доведе: історія усіх бійок Олега Барни (ВІДЕО)

Від голови районної адміністрації до прем’єр-міністра – ось такий послужний список жертв тепер уже скандально відомого тернопільського нардепа Олега Барни.


Баран-Яценюк3Першим був битий Капуста

Ще років п’ять тому свою бійцівсько-політичну кар’єру Барна починав у якості голови сільської ради.

У 2010 році, будучи головою Нагірянської сільської ради, він побив голову Чортківської районної державної адміністрації Тараса Капусту.

Причиною конфлікту стала земля. Барна був незадоволений тим, як відбувалося розпаювання земель Ягільницького конезаводу. Прийшов до очільника району висловити свою обурення, а той не захотів з ним спілкуватися – почав вдавати, що зайнятий і нібито говорить по телефону.

Тоді розлючений Барна зайшов до кабінету голови і висмикнув телефонний шнур із розетки.

Тарас Капуста начебто першим вдарив сільського голову, але той в боргу не залишився.
Барна на той час після травми в аварії ходив з ціпком, тож цим же ціпком і вгрів голову РДА.

Після бійки очільник району відправився на лікарняний, а проти Барни порушили кримінальну справу, яка закінчилися так само, як і більшість справ проти українських посадовців.

Втім, у Чорткові стверджують, що голова РДА все ж таки не перша жертва Олега Барни. До цього від Барни начебто діставалося секретареві сільради та депутату.

А далі зламав ребро нардепу

Минулого року Олег Барна став депутатом Верховної Ради. Балотувався по Чортківському виборчому округу від Блоку Петра Порошенка та здобув переконливу перемогу.

Будучи народним депутатом відразу ж заявив про себе, як резонансними заявами так і кулаками.

Зокрема, на початку вересня Олег Барна побився із народним депутатом від Радикальної партії Олега Ляшка, колишнім губернатором Тернопільщини Юрієм Чижмарем.

Барна і Чижмарь брали участь в ефірі одного з телеканалів – дискутували на тему децентралізації. Після ефіру у коридорі представник Блоку Порошенка вдарив радикала по ребрах. Зав’язалася сутичка, яку згодом показали чи не всі телеканали.

Після цієї бійки Чижмарь заявив, що Барна йому зламав ребро.

 

А почалося все з квітів

Не минуло й кількох місяців, як нардеп із Тернопільщини знову опинився в епіцентрі скандалу. Під час звіту уряду Олег Барна спочатку приніс прем’єр-міністру Яценюку букет квітів. А потім нардеп схопив прем’єра і силою витяг його з-за трибуни… Далі зав’язалася бійка – частина депутатів стали на захист глави уряду.

За цей вчинок Олега Барну уже виключили з фракції Блоку Порошенка. Але він і далі залишається народним депутатом. І свій кулачний шлях від голови РДА до прем’єр-міністра Олег Барна уже пройшов.

Залишається тільки прогнозувати, хто буде наступний, адже розмахуючи кулаками, Барна щоразу береться за посадовців вищого рангу.

 

У Тернополі на “Канаді” зіткнулися дві “Шкоди”

Тернопільські податківці цього року працевлаштували більше людей, ніж центр зайнятості