Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Колишній голова Тернопільської облради став заступником мера Івано-Франківська

Свободівець Олексій Кайда став заступником міського голови Івано-Франківська з питань будівництва та архітектури.

кайда3У вівторок, 1 грудня, відбулася перша сесія новообраної міської ради Івано-Франківська, на якій депутати затвердили кількісний та персональний склад виконавчого комітету.

Цікаво, що у складі Івано-Франківського виконкому знайшлося місце і для колишнього голови Тернопільської облради Олексія Кайди. Він працюватиме на посаді заступника мера з питань будівництва та архітектури.

“Завжди погоджуюся працювати на дуже складних ділянках. І немає різниці – чи це є Київ, чи Тернопіль чи Івано-Франківськ. Треба розбудовувати не окремі громади, а й загально Україну. Для того в першу чергу показувати приклад для державного рівня. Івано-Франківськ має показати, як треба працювати чесно, прозоро, відкрито. Думаю, мій досвід, і ситуація в державі (адже буду відповідати не лише за архітектуру і земельні питання, а й мобілізацію і надзвичайні ситуації, співпрацю з організаціями учасників АТО) зроблять мене корисним для міста”, – прокоментував своє призначення Олексій Кайда.

Цікаво, що в Івано-Франківську до складу виконкому входить аж 16 чоловік – такий собі міні-парламент. Але 7 із них працюють на постійній основі (міський голова і заступники), а решту – на громадських засадах.

Депутат міськради хоче відправити у відставку головного архітектора Тернополя

Футболісти тернопільської “Ниви” нарешті отримали зарплату