Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

За неправомірне дресирування собаки міліціонер отримав 5 років тюрми

«Хто краде вагонами, того ніколи не посадять, а хто буханку хліба виніс — за грати кидають» – таку приказку часто можна почути від людей старшого віку. І вона, судячи з рішень наших судів, істинна.

собака-судП’ять років ув’язнення і конфіскація — такий вирок прозвучав для колишнього керівника кінологічного центру при УМВС в Тернопільській області, підполковника міліції Петра Бружини 14 грудня.

Чоловіка «спіймали на гарячому» за отримання неправомірної вигоди в розмірі 3 тисчі гривень, які той ніби то вимагав і отримав за дресирування собаки. Мовляв дресирував та утримував на території центру, збагатився, завдав збитків державі… Ті, хто слухали вирок суду були шоковані, особливо зважаючи на те, що сам підсудний за свої кошти купував собаці їжу та ліки, тренував за межами центру та в неробочий час, що доводить чеками та свідченнями. А й справді найгуманніший суд і мега-корупціонер, пише “20 хвилин”.

P. S. До речі, на Тернопільщині цього року це найсуворіший вирок, який стосується корупційних порушень стосовно посадовців. За хабарі у розмірі від 20 до 200 тисяч гривень посадовці, як правило, відбувалися великим переляком і незначним штрафом, який часто був навіть менший за розмір отриманого хабаря.

Сьогодні вночі на Тернопільщині згорів житловий будинок

Тернополянин на Багамах зловив 10-кілограмову акулу (ФОТО)