Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Депутат показав жахіття тернопільського дитсадка (ФОТО)

Прогнилі віконні рами, шпари з розміром у палець, облущена фарба – це все не опис якоїсь закинутої будівлі чи розвалюхи. В таких умовах з настанням холодів у Тернополі виховують малят у дитсадку.

викно3Це чергова ознака вакханалії та безвідповідальності , яку розвела в міста команда міського голови Сергія Надала. Попри численні скандали в галузі освіти, Ольга Похиляк продовжує керувати міським управлінням. Наслідки – на фото, пише 0352.ua.

Дані ілюстрації варто було б розмістити зараз на білбордах із додачею портретів Надала та Похиляк із слоганом про те, як вони люблять Тернопіль.

Про стан вікон депутата Андрія Шкулу повідомили батьки дітей, які шоковані станом вікон. Раз батьки апелюють до депутата, очевидно, що начальник дитсадка не на своєму місці.

«Ось так виглядають вікна в одній з груп дитсадка №16, що на Миру… Це жах. Наразі написав звернення, після звернення батьків, на мера і начальника управління освіти. Сподіваюсь до нового року вікна замінять. До кінця тижня відвідаю інші групи усіх садків на окрузі. Подивлюсь, яка там ситуація. І звісно, що візьму дані про виділені кошти з бюджету та їх витрати», – написав на своїй сторінці в Фейсбуці Андрій Шкула.

викно1      викно2

У жительки Тернопільщини викрали вишивані рушники на суму 10 тисяч гривень

У Тернополі на пішохідному переході сталася жіноча аварія