Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В оточенні Барни вакантними залишаються три важливі посади

Після вчорашньої сесії Тернопільської облради в обласній адміністрації звільнилися ще два важливі крісла – заступника голови ОДА та начальника департаменту освіти.

oda Нагадаємо, вчора депутати обрали головою обласної ради Віктора Овчарука, який до цього працював на посаді заступника голови ОДА.

Заступником голови обласної ради обрали Любомира Крупу, який до цього очолював обласний департамент освіти.

Іще раніше заступник голови Тернопільської ОДА Віктор Шумада перейшов працювати у міську ради Тернополя – його обрали секретарем ради. Наразі посада, яку Шумада займав у “білому домі” і досі залишається вакантною.

Таким чином у Тернопільській ОДА на даний час вакантними є три посади – двох заступників голови ОДА та начальника обласного департаменту освіту.

На виключено, що на ці посади найближчим часом призначать когось із представників Блоку Порошенка, які програли вибори і не могли претендувати на крісла у місцевих радах. Наприклад, Ігоря Вонса, який балотувався на мера і в депутати, але в обох випадках безуспішно.

Також претендентами на ці посади можуть бути представники політичних сил, які спільно з БПП вчора утворили коаліцію в обласній раді.

 

На Тернопільщині горів продуктовий магазин

У Тернополі почали використовувати автоматизовану оплату за проїзд у тролейбусах