Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі водій виїхав з бару і на першому ж переході збив людину

Збили пішохода у Тернополі на вул. Тарнавського неподалік міні-ринку “Аляска-Тер”. Аварія трапилася у середу, 16 грудня, близько 19.00.

дтп-аляскаНа місці ДТП  на пішохідному переході неподалік магазину та бару “Меркурій” стояв автомобіль авт “ЗАЗ”. Поруч лежали закривавлені серветки. На тротуарі зібрались люди, пише “20 хвилин”.

– Ми якраз проходили неподалік, почули звук, що людина впала. Підійшли до дороги, побачили, що на пішохідному переході збили когось. Відразу зійшлись люди, – розповідає Тетяна Шило. – Чоловік десь 35-ти років, до нього прибігла жінка з маленькою дитиною. Дитина почала плакати: “Тато, тато”. Приїхала швидка, наклали на шию бандаж. Але він сам піднімався, сам в швидку заходив.

Люди, які зібралась на місці ДТП, запевняють, що водій у стані алкогольного сп’яніння. На запитання чи то здогадки, чи то правда, люди впевнено відповіли, що таки правда.

– Він в “Меркурії” сидів цілий день, – кажуть свідки. – Водій виїжджав якраз звідти. Тут до цього пішохідного переходу декілька метрів.

Поки репортер розмовляла з свідками на місце аварії прибули працівники ДАІ. Поліція факт алкогольного сп’яніння і не спростувала, і не підтвердила.

– Я не лікар, я не знаю. Пройде експертизу, тоді знатимемо, – повідомив поліцейський.

У тернопільських освітян новий керманич

У тернопільській поліції кажуть, що їхній працівник не вимагав гроші у іноземця