Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У поліції розповіли деталі резонансного вбивства таксистки

Деталі вбивства таксистки у понеділок, 28 грудня, повідомив журналістам в. о. керівника Головного управління національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол.

таксіПолковник поліції спростував чутки, що ширяться в мережі про те, начебто правоохоронці вже затримали одного з підозрюваних.

– На жаль, похвалитися ще не маємо чим, – зазначив Олександр Богомол. – Але і оперативники, і слідчі активно працюють над розкриттям цього злочину. Також хочу звернутися до усіх, хто бодай щось знає, про цю трагічну подію, телефонуйте на лінію 102, мені особисто чи пишіть у Фейсбук.

Нагадаємо, трагедія сталася ввечері 25 грудня. Троє невідомих людей, які, за попередніми даними були у стані алкогольного сп’яніння, винайняли таксі з Тернополя до Підволочиська. Вже у самому райцентрі між пасажирами та водієм – 35-річною жителькою Збаража виник конфлікт.

Олександр Богомол каже, що на одязі жінки були сліди бруду – це свідчить про боротьбу між нею та нападниками. Уже пораненою вона проїхала ще деякий відрізок дороги, і її побачили перехожі, які й зателефонували до медиків.

З лікарні повідомлення надійшло до Підволочиського відділу поліції. Ножове поранення у шию, якого завдали нападники молодій жінці, виявилося несумісним з життям. Через добу збаражчанка померла у реанімаційному відділенні медичного закладу.

Кримінальне провадження розпочато за статтею 115 (частина друга пункт 12) ККУ – умисне вбивство.

Тернопільська поліція просить допомогти встановити особу загиблого

У Тернополі розповіли хто уже почав отримувати пенсію за січень 2016 року