Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Заставний: “Вчинок Барни – це величезний мінус для іміджу всієї Тернопільщини”

Народний депутат Роман Заставний різко розкритикував вчинок Олега Барни, який сьогодні у сесійній залі парламенту накинувся на прем’єр-міністра. 

Баран-Яценюк3– Сьогоднішній вчинок депутата з нашого краю вбиває ініціативу сотень, а то й тисяч людей, які працюють на імідж Тернополя та всієї Тернопільської області, – вважає народний депутат, член фракції “Народного фронту” Роман Заставний. – У мене не вкладається в голові, що таке могло відбутися у стінах парламенту. Сьогоднішній вчинок одного депутата – це величезний мінус для  іміджу всієї Тернопільщини. Ми хочемо втілити ряд проектів, щоб покращити соціально-економічно становище краю – це і робочі місця, і рівень заробітних плат. Ми розраховуємо на підтримку наших ініціатив з боку центральних органів влади. І тут така поведінка…

Роман Заставний вважає, що претензії однієї політичної сили до глави уряду можна вирішити шляхом відкликання міністрів з уряду.

– Політична сила ставить претензії до глави уряду якраз по тих галузях, де посади міністрів займають представники цієї ж політичної сили. – пояснює Роман Заставний. – Тому в такому випадку цій політичній силі доцільно було б відкликати з уряду своїх міністрів і замінити їх новими фахівцями. Наприклад, претензії звучали по відсутності реформ у медицині і по енергетичному сектору. Так само претензії звучали і щодо боротьби з корупцією, хоча прем’єр-міністр не відповідає за силовий блок.

Нагадаємо, сьогодні у Верховній Раді під час звіту уряду трапився інцидент. Народний депутат від Тернопільщини Олег Барни вдарив прем’єр-міністра Арсенія Яценюка букетом квітів, а потім намагався відтягнути його від трибуни.

На захист прем’єра підбігли кілька депутатів від “Народного фронту”. У залі зав’язалася бійка.

 

В Австрії Олена Підгрушна поки що не змогла піднятися на п’єдестал

У Тернополі на “Канаді” зіткнулися дві “Шкоди”