Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Кіборг” із Тернополя боротиметься із корупцією на всеукраїнському рівні

У п’ятницю, 4 грудня, Генпрокурор Віктор Шокін призначив Максима Грищука першим заступником керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

ГрищукКонкурсна комісія з відбору кандидатів на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі за наслідками розгляду кандидатур на посаду першого заступника керівника цієї прокуратури обрала трьох з них: М. Грищука, О. Новікова та В. Кривенка і запропонувала їх для відбору керівнику САП Назару Холодницькому.

Сьогодні після проведення консультацій з претендентами на вказану посаду та вивчення їх особових справ заступник Генерального прокурора – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури обрав одного із запропонованих комісією кандидатів – Максима Грищука та подав його кандидатуру на затвердження Генеральному прокурору України.

Відразу Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом призначив Максима Грищука першим заступником керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України.

Нагадаємо, Максим Грищук – 31-річний прокурор прокуратури Львова родом з Тернополя. На своїй посаді він займався справами неповнолітніх. Грищук рік воював в зоні АТО в рядах 81-ї окремої аеромобильной бригади, у тому числі п’ять місяців захищав Донецький аеропорт, пише 0352.ua

У мережі магазинів “Барвінок” кажуть, що з Тернополя так просто не підуть

У жителя Тернопільщини викрали бензопилу, ноутбук і електрозварку