Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У ФК “Тернопіль” гравці по 12 місяців не отримують зарплати

Активні фанати муніципального ФК Тернопіль звернулися у міськраду з вимогою розібратися з важкою ситуацією у клубі.

фк-тернопиль2Лист-звернення фанати муніципального клубу надіслали голові постійної депутатської комісії з питань, освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту Володимиру Міську.

“У зв’язку з нестабільною ситуацією у футбольному клубі ФК “Тернопіль” фанати команди та прості уболівальники просять звернути увагу на події, які відбуваються у команді: невчасні виплати заробітної плати (затримки від 6 місяців до 1 року); недостатнє фінансування виїзних матчів; погіршення побутових умови, що призводить до погіршення морального клімату команди. Турнірне становище, у якому знаходиться команда, є не прийнятним для нас.

Тому ми просимо Вас вжити заходів для перевірки діяльності КП “Футбольний клуб Тернопіль” та просимо посприяти в залученні фанатського руху до перевірки.

Ми щиро прагнемо, щоб у нашому місті була професійна футбольна команда, яка буде радувати тернополян перемогами. Ми готові докласти до цього усіх зусиль.
Сподіваємося  на розуміння та допомогу депутатського корпусу міськради”. – йдеться у листі громадської організації “12 сектор”.

 

Надал розповів, що спотворити історичну будівлю дозволили в обласній адміністрації

Сьогодні у “білому домі” боротимуться за нефартову посаду