Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі проведуть концерт присвячений 75-річчю з дня народження Джона Леннона

Наступного року у Тернополі планують провести концерт присвячений 75-річчю з дня народження відомого англійського співака, учасника ансамблю “Бітлз” Джона Леннона.

LennonУ Тернопільській обласній державній адміністрації видали розпорядження про затвердження плану заходів щодо популяризації вивчення англійської мови.

Розпорядження видане на виконання указу президента “Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні”.

Загалом, в рамках виконання цього указу на Тернопільщині планується провести близько двох десятків різноманітних заходів – симпозіуми, лекції, конкурси, концерти.

Зокрема, у березні наступного року в області запланували провести музично-драматичний вечір “Шевченкове слово англійською лине…”

А на квітень запланований концерт присвячений 75-річчю з дня народження відомого англійського співака, учасника ансамблю “Бітлз” Джона Леннона.

Планується включити вивчення англійської мови у програму підвищення кваліфікації державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування.

З поміж ряду іншого також планується здійснити моніторинг якості вивчення англійської мови у навчальних закладах області.

 

У Кременці “Москвич-412” зіткнувся з вантажним автомобілем (ФОТО)

На ситуацію із використанням землі у Тернополі скаржитимуться у поліцію та прокуратуру