Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Ресторан “Європа плюс”, що в центрі Тернополя, припиняє свою діяльність

Ресторан “Європа плюс”, що в центрі Тернополя, припиняє свою діяльність. Про це адміністрація ресторану повідомила на своїй сторінці у мережі Facebook.

европа-плюс1“Друзі, сьогодні ми працюємо останній день.
Бар-ресторан “Європа Плюс” в останнє приймає гостей до 23.00 Сьогодні ми зачиняємось.

Колектив ресторану щиро дякує вам за прекрасні 6 років разом! Дякуємо за сотні неповторних моментів, що відбувалися у стінах нашого ресторану! Дякуємо за те, що протягом усіх років ви освідчувались в коханні, створювали нові сім’ї, святкували дні народження ваших дітей,батьків та друзів, зустрічали весняні, літні, зимові та осінні вечори разом з нами! Ми дякуємо за те, що ви обирали нас!

Ми зачиняємось, тому що, бар-ресторан “Європа Плюс” станом на сьогодні вичерпав ресурс своєї реалізації.
Усе в світі має початок та кінець, усе потребує оновлення! Ми з гордістю ставимо крапку у проекті бару ресторану “Європа Плюс” щоб мати можливість створити щось нове!

За роки роботи у сфері обслуговування ми отримали чималий досвід, який збираємось використати у новому закладі, що створимо для вас. З завтрашнього дня ми починаємо роботу над проектом, який дасть нам змогу запропонувати вам нові емоції,показати нові ідеї, дасть змогу створити те, чим ми безкінечно хочемо ділитися з вами! Але цей етап ми почнемо завтра.
Сьогодні ж, ми в останнє гостинно запрошуємо відпочивати разом з нами у барі-ресторані “Європа Плюс”! – йдеться у повідомленні адміністрації, яке розміщене сьогодні, 20 грудня.

У Тернополі урочисто засвітили головну ялинку міста (ФОТО)

Фільм “Капелани” уже доступний для перегляду в мережі Інтернет (ВІДЕО)