Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Лікаря-хабарника покарали штрафом на суму, яку навіть соромно називати

Керівник районної лікарні отримав 5 тисяч гривень неправомірної вигоди від приватного підприємця.

likar-habarПрокуратура області підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно головного лікаря одного з районних медичних закладів у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 190, ч.4 ст.27 та ч.1 ст. 369 КК України (шахрайство та підбурювання до надання службовій особі неправомірної вигоди).

Керівник районної лікарні підбурив місцевого підприємця до надання неправомірної вигоди в сумі 5 тис. грн. за видачу дозволу-погодження на проведення функціональної комп’ютерної діагностики мешканців району у фельшерсько-акушерських пунктах та амбулаторіях району. При цьому посадовець розумів, що видача такого документа жодними нормативними документами не передбачена та такий документ не має ніякої юридичної сили.

Вироком Тернопільського міськрайонного суду обвинуваченого притягнуто до кримінальної відповідальності за вчинення інкримінованих йому кримінальних правопорушень та призначено покарання у виді сплати штрафу, повідомляє прес-служба прокуратури області. Втім, сума штрафу не озвучується.

На Тернопільщині “Фольксваген” злетів зі слизької дороги. Є травмовані

На Теребовлянщині школярі побилися до крові і до кримінальної справи