Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як “реформатори” Яценюка обдурили тернопільських виборців

“Народний фронт” офіційно не брав участі у місцевих виборах, що відбулися 25 жовтня. Але представники команди Яценюка успішно проходять у місцеві органи влади.

шумада1У багатьох виборців, які минулоріч голосували за партію Яценюка, дуже свербіли руки, щоб поквитатися з ним за високі тарифи на газ та комуналку загалом.

Однак, Арсеній Петрович усіх переграв, а якщо відверто кажучи, – то обдурив.

Перед стартом виборчої компанії він пояснив, що партійці “Народного фронту” зайняті реформами, які уже почали здійснювати в Україні, і відповідно хочуть зосередитися тільки на реформах.

Більш безглуздого пояснення годі й придумати. Партія, яка успішно пройшла у Верховну Раду, через рік відмовилася від участі у виборах. Такого ще не було в історії України.

Але, як виявляється, “Народний фронт” хоч і не брав участі у місцевих виборах, але у місцеву владу все ж таки проліз і свідченням цьому хоча б перше сесійне засідання Тернопільської міської ради, що відбулося у середу, 11 листопада.

До складу виконавчого комітету Тернопільської міської ради, увійшли чотири представники з команди “Свободи” (Бицюра, Остапчук, Хімейчук та Стемковський) та два представники “Блоку Петра Порошенка” (Шумада і Дідич).

І що цікаво, якраз ці два “порошенківці” тісно пов’язані з політичними проектами Арсенія Яценюка, назви яких міняються напередодні кожної виборчої компанії.

І Віктор Шумада, і Володимир Дідич є представниками команди депутата Верховної Ради від “Народного фронту” Романа Заставного і працювали з ним, коли той очолював Тернопільську міську раду.

Таким чином тернопільська команда Арсенія Яценюка матиме у міській раді двох заступників мера. Дуже і дуже непоганий результат.

От шкода тільки тернопільського виборця, якого в черговий раз перехитрили…

На Тернопільщині податківці вилучили 14 000 літрів “лівого” бензину

Водії з Тернопільщини зіткнулися у сусідній області