Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернопільській міській раді таємну більшість утворили чотири партії

У міській раді утворена більшість, до складу якої входить чотири політичні сили – “Свобода”, Блок Порошенка, “Батьківщина” і Радикальна партія. Про це сьогодні, 19 листопада, повідомляє депутат міськради від “Громадянської позиції” Петро Ландяк.

ландяк“На першій сесії Тернопільської міської ради, коли обирали порошенківця Шумаду на посаду секретаря ради, на пропозицію мера , свободівця Надала була створена лічильна комісія в складі представника партій “Свобода” , “Солідарність “Блоку Петра Порошенка” і “Батьківщина”.

Хоча голосування було таємне, знаю , що за Шумаду проголосували якраз депутати від цих трьох партій і до них долучились радикали Олега Ляшка.

Після цього ці чотири партії розподілили всі посади заступників міського голови та очолили всі депутатські комісії комісії. Тому я їм відразу запропонував оформити свою більшість і публічно взяти відповідальність за владу в місті Тернополі.

Не захотіли. Побоялись. Сказали, що більшість – це майже всі депутати міської ради. А що було далі?

Вчора і позавчора на депутатських комісіях вибирали заступників і секретарів комісій і що ви думаєте, чимось поступились? Ні! Знову на названі посади вибирали своїх, з числа чотирьох партій. Правда ми в комісії по ЖКГ, де я є членом не дали можливість обрати їхнього секретаря, який підписує протоколи засідань комісії і свободівці задовільнилась заступником голови , при їхньому голові цієї комісії , хоча було вперте намагання зайняти посаду секретаря, а не заступника”. – написав Петро Ландяк на свої сторінці у соціальній мережі Facebook.

На Тернопільщині біля річки знайшли 171 артилерійський снаряд (ВІДЕО)

На Тернопільщині двоє людей загинули у вогні