Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі пограбували групу волонтерів “Схід та Захід єдині”

У Тернополі обікрали приміщення волонтерської групи “Схід та Захід єдині”. Крадіжку сьогодні зранку виявив координатор волонтерської групи по Західній Україні Василь Конько (на фото ліворуч).

конько2Зловмисники забрали колеса придбані для транспортних засобів, інструменти, а також частину харчів (домашні закрутки та інше).

Працівники органів внутрішніх справ будуть проводити розслідування, зазначає прес-секретар волонтерської групи “Схід та Захід єдині” Ігор Крочак.

“Як казали колись наші предки кому біда, а кому користь. – зазначає Ігор Крочак. – Усі нормальні громадяни повинні зрозуміти у яких важких умовах доводиться працювати волонтерам. Ти цілими днями крутишся як білка в колесі, ганяєш по області щоби по крихтам зібрати допомогу для бійців на фронті. А хтось може скористатись і пограбувати волонтера. Що тут вдієш, напевне треба українському суспільству ставати більш зрілим, такі ганебні явища як пограбування є там де збільшується соціальна та майнова нерівність”.

Як зазначив Ігор Крочак, тепер волонтери будуть чекати на завершення розслідування відділами МВС.

“Це звичайно вносить труднощі в нашу роботу, але не зупинить нас на шляху допомоги українській армії на фронті”. – стверджує прес-секретар волонтерів.

Ставком Барни і Деревляного зацікавилися у Києві

У пожежі на Гусятинщині загинув 66-річний чоловік