Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі завершився набір кандидатів у патрульну поліцію. Конкурс – 24 чоловіки на місце

4 листопада у Тернополі закінчився набір кандидатів до патрульної поліції. Впродовж трьох тижнів  працював пункт прийому анкет.

police4За цей період бажання стати поліцейськими виявили 4776 осіб, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

Як розповів координатор центру прийому документів до патрульної поліції Олександр Мацієвський, за кількістю заяв,  що надійшли від тернополян, жителів області та мешканців інших регіонів конкурсний відбір до лав патрульної поліції склав 24 особи на одне місце.

Серед претендентів більшість чоловіки  – 65%. З вищою освітою більше половини кандидатів – 59,8%, 77,5% –  мають водійське посвідчення, 44, 8% – безробітні, 7, 3 % – діючі працівники міліції.  Найактивнішими були тернополяни, вони подали 2230 анкет. Мешканців області – 1823, кандидатів з інших регіонів – 723.

Наступний етап відбору, який чекає на кандидатів, — тестування на загальний рівень розвитку, розпочнеться вже з понеділка, 9 листопада, на базі бібліотеки економічного університету.

 

У Тернополі на Східному масиві пограбували магазин

У теребовлянського фермера через суд відібрали 56 гектарів землі