Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі жінку з дитиною збив колишній прокурор

Відразу після аварії винуватець пропонував потерпілим все владнати грошима, але люди почали обурюватися і заблокували місце ДТП.

прокурор1На цей момент є уточнена інформація по пригоді на вулиці Симоненка, повідомляє tenews.

Потерпілих забрала швидка допомога і їм вже надали необхідну допомогу. На щастя, серйозних травм немає. Потерпілі не потребують госпіталізації.

Винуватцем виявився колишній заступник прокурора в Тернопільській області, який на своєму елітному авто Мерседес S500 вирішив, що для таких, як він не існує переходів, а люди мають впізнавати його ще здалеку і застигати вздовж дороги в низькому поклоні.

Про те, що чоловік явно не з когорти простих смертних свідчить і той факт, що на місце події з’їхалось багато високих поліцейських чинів на чолі з самим Олександром Богомолом. Очільник поліції сказав, що машину вилучать на арештмайданчик, а водій пройде першу перевірку на алкогольне сп’яніння прямо на місці інциденту в присутності свідків.

Сам винуватець поводився досить спокійно. Очевидці стверджують, що відразу після аварії він пропонував потерпілим все владнати грошима, але люди почали обурюватися і заблокували місце ДТП.

Нагадаємо, вчора ввечері у Тернополі водій джипа на пішохідному переході збив жінку з дитиною. На місці ДТП відразу ж почав збиратися натовп, вимагаючи справедливого покарання для винуватця аварії.

дтп-симоненка2дтп-симоненка3

 

У Тернополі оберуть найкращого студента

На Тернопільщині дерев’яний котедж згорів дотла. А ліс вдалося врятувати (ВІДЕО)