Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі два дні не буде води. Зробіть запаси завчасно!

У зв’язку з плановим промиванням водопровідних мереж, буде припинено водопостачання Тернополя та навколишніх сіл від 00 год 9 листопада.

вода-запасПоступове відновлення водопостачання центральної частини міста, а також мікрорайонів “Новий Світ” і “Старий парк” розпочнеться у понеділок, 9 листопада, від 20 год, повідомляє прес-служба КП “Тернопільводоканал”.

У помешканнях решти мікрорайонів міста вода поступово почне з’являтись вже від 06 год 10 листопада, проте вона міститиме підвищену дозу хлору, а тому буде непридатною для вживання в питних цілях чи приготування їжі.
Повністю водопостачання Тернополя та навколишніх сіл буде відновлено від 24 год вівторка.

Адміністрація КП “Тернопільводоканал” просить вибачення за тимчасові незручності та рекомендує споживачам завчасно зробити необхідний запас води.

«Практика свідчить, що більшість тернополян роблять необхідний запас води ввечері, безпосередньо перед зупинкою водопровідних насосних станцій, – зазначає директор КП «Тернопільводоканал» Володимир Кузьма. – Внаслідок інтенсивного водорозбору відбувається коливання в системі й осад, що накопичився у водопровідній мережі, передчасно вимивається. Відповідно споживачі можуть отримати воду гіршої якості. Для того, щоб уникнути цього, радимо набирати воду впродовж дня».

“Нива” і ФК “Тернопіль” нарешті почали грати у справжній футбол і здобули перемоги

У майбутніх поліцейських почали перевіряти рівень інтелекту