Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Кременці обрали нового голову районної ради

Кременецькі тимощенківці проігнорували заклик свого партійного лідера об’єднуватися зі свободівцями.

Кременець1Перша сесія Кременецької районної ради відбулася у четвер, 12 листопада.

На сесії депутати обрали нового голову районної ради – місцевого підприємця, представника Блоку Порошенка Володимира Стефанського.

На сесії було висунуто двох кандидатів – порошенківця Володимира Стефанського та свободівця і тепер уже колишнього голову райради Андрія Смаглюка.

За підсумками таємного голосування Стефанський набрав 24 голоси, а Смаглюк – лише 10.

Спрацювала коаліція у складі Блоку Порошенка та партії “Батьківщина”. Як наслідок, посаду заступника голови Кременецької районної ради отримав тимошенківець Михайло Меснікович.

Як відомо, нещодавно Юлія Тимошенко закликала своїх однопартійців у місцевих органах влади співпрацювати з представниками ВО “Свобода”.

Нагадаємо, за підсумками виборів у Кременецьку районну раду потрапили 5 політичних партій. Блок Петра Порошенка має 13 своїх депутатів, “Батьківщина” – 8, “Свобода” – 7, “Народний контроль” і Радикальна партія Олега Ляшка – по 3.

Отож, з розкладів і політичних порад з Києва, “Батьківщина” могла б утворити більшість спільно зі свободівцями та ляшкістами. Проте, у тимошенківців Тернопільщини схоже свої плани на розподіл владних портфелів.

Надал кличе депутатів на сесію, щоб міняти бюджет і ділити землю

За один день відразу три жінки попалися на крадіжках