Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільські біатлоністи провалили естафету у Кубку світу

Тернопільські біатлоністи Олена Підгрушна і Дмитро Підручний у неділю, 29 листопада, стартували у новому офіційному біатлонному сезоні.

Пидгрушна1Перший етап Кубка світу розпочався змішаною естафетою, у якій за збірну України виступали Олена Підгрушна та Дмитро Підручний.

Однак старт тернопільських спортсменів виявився вкрай невдалим.

Олена Підгрушна вже на першому вогневому рубежі змушена була витратити повний комплект запасних патронів, а також досить багато часу на саму стрілянину.

Внаслідок цього  – лише 14-я позиція на передачі.
Далі естафету перейняла Ольга Абрамова, яка пройшла дистанцію вище всяких похвал. Точність на вогневих рубежах і швидкість на дистанції – у результаті цього Ольга Абрамова підняла нашу збірну на четверте місце.

Втім, на третьому етапі Артем Прима не зміг утримати лідерство і опустився на 7-му позицію.

Завершував естафету тернополянин Дмитро Підручний. Капітан чоловічої збірної з восьми пострілів зумів закрити лише три мішені і пішов на два кола штрафу, вийшовши на дистанцію лише 12-м. Стійку Діма відпрацював на відмінно, піднявся на дев’яте місце, але вирізати фініш не зумів, пропустивши вперед на останніх метрах двох північноамериканських суперників.

Підсумкова 11-я позиція – навряд чи саме те, на що розраховували наші біатлоністи і тренери перед стартом.

Перше місце у змішаній естафеті здобула збірна Норвегії. На другій позиції – Німеччина. Третє місце посіла збірна Чехії.

За підсумками першого змагального дня наші чоловіча та жіноча збірні займають сьомі місця в Кубку націй. Продовження боротьби послідує вже в середу, коли в Остерсунді чоловіки вийдуть на дистанцію індивідуальної гонки.

У Тернополі колишній прокурор скоїв аварію на краденому “Мерседесі”

На першій сесії облради депутати оберуть голову та призначать йому зарплату