Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Свободівця Олексія Кайду призначать на посаду заступника мера

Колишнього голову Тернопільської обласної ради Олексія Кайду призначать на посаду заступника міського голови з питань будівництва та архітектури.

кайда3Тільки призначать не у Тернополі, а в Івано-Франківську…

Івано-Франківські Інтернет-видання активно інформують про те, що заступником мера з питань будівництва, архітектури та земельних питань стане колишній голова Тернопільської облради Олексій Кайда.

Як відомо, у виборах міського голови Івано-Франківська переміг свободівець Руслан Марцінків. Минулого тижня Марцінків повідомив, що його заступником у питаннях будівництва та архітектури буде людина не місцева.

І пояснення цьому теж придумав дуже гарне. Мовляв, такий фахівець не повинен мати жодного стосунку до будівельного чи земельного бізнесу, щоб не було лобіювання чиїхось інтересів та корупції.

“Я буду працювати над тим, щоб це була людина не з Франківська, а була ззовні. Вона має бути авторитетною і забезпечити, щоб ця сфера була відкритою, призвела до збільшення зелених зон й до прийняття чесного генерального плану”, – зазначив Руслан Марцінків.

Слід зауважити, що після минулорічних парламентських виборів, які Олексій Кайда програв у Тернополі, його політична кар’єра пішла шкереберть.

Цього року він брав участь у виборах до Київської міської ради, але дуже невдало. “Свободівці” у столичній міськраді здобули лише 14 мандатів, а Кайда із результатом у 8% отримав аж 42 місце у партійному рейтингу.

Очевидно, керівництво “Свободи” тепер намагається десь прилаштувати одного із своїх лідерів. Але зважаючи на непрості стосунки Сергія Надала та Олексія Кайда, останньому шукають тепле місце в Івано-Франківську…

Надал довірив печатку міськради дружині свого піар-технолога

ДТП на Тернопільщині: водій “Форда” завіз дівчину у “Волгу”