Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Після невдалих виборів родина Тарашевських розпродує комерційну нерухомість

Багаторічна участь заступника голови обласної ради Сергія Тарашевського у політичному житті Тернопілля негативно вплинула на його сімейний бізнес.

Такі висновки можна зробити із закриття протягом останніх років всієї торгівельної мережі супермаркетів та гуртівень «Ровекс» і «Торговий світ», пише сайт “Тернополяни”.

Як приклад цього, допис на своїй сторінці у Фейсбуці рідної сестри колишнього «єдиноцентрівця» Ірини Тарашевської з пропозицією купити приміщення-холодильник по вулиці Подільській.

У цій виборчій кампанії Сергій Тарашевський балотувався у Тернопільську обласну раду як лідер списку Радикальної партії Олега Ляшка. Зрозуміло, що і його сестра вирішила вкотре випробувати свої сили на виборах до муніципалітету.

Пан Сергій на загальному рейтингу партії одразу виборов собі мандат, а от його сестра не добрала голосів і залишилася ні з чим.

Тепер Тетяна Олександрівна, як стверджують близькі до родини джерела, вирішила «полатати» фінансові діри після передвиборчої кампанії, продавши одну з комерційних нерухомостей  колишнього процвітаючого сімейного бізнесу.

Якщо ж звернути увагу на сайт «Торгового світу», то там можна знайти величезну кількість комерційних об’єктів, які виставлені на продаж. Тарашевські від потенційних угод купівлі-продажу тисяч квадратних метрів приміщень та територій хочуть виручити більше десяти мільйонів доларів.

tarash_06_11_15

rovex_09_11_15

У Тернополі призначили начальника обласного управління Національної поліції

Після жахливого зіткнення “Мітсубісі” з огорожею двоє людей потрапили у лікарню