Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Катинський розповів про звільнення полонених бійців з Тернопільщини

Ведуться роботи щодо визволення з полону двох бійців з Тернопільщини, які потрапили в неволю в зоні АТО. Зараз їх утримують на території, яка непідконтрольна українській владі.

полон5«Не буду коментувати дії спецслужб, які займаються цим питанням. Лише можу сказати, що ажіотаж довкола наших бійців створює для них зайві проблеми. Бо коли в ЗМІ з’являється повна інформацію про солдатів, їхні прізвища, місце народження, то потім ціна їхнього звільнення зростає в рази. Сепаратисти, які захопили наших земляків, теж працюють, у них теж є інтернет», – каже військовий комісар області Володимир Катинський.

Він запевнив, що військкомат одразу повідомив батьків про те, що їхні сини потрапили у полон. Зараз над їх визволенням працюють відповідні служби, пише 0352.ua

«Полон – це трагедія, але не катастрофа. Ведуться перемовини. Якщо все тихенько і гладенько – тоді це відбувається на одному рівні. Якщо починають озвучувати і створюють ажіотаж – ціна визволення зростає в рази. Дай Боже, щоб з цими хлопцями було все гаразд», – підсумував Володимир Катинський.

Напередодні, 14 листопада Тернопільський обласний військовий комісаріат повідомив про те, що під час виконання бойового завдання в полон потрапили бійці однієї із військових частин, жителі Тернопільської області.

За словами командування військової частини, на даний час військовослужбовці перебувають на непідконтрольній Збройним Силам території, перемовини про їх звільнення ведуться, у тому числі і за допомогою представників місії ОБСЄ.

 

Власники розкішних авто сплатили податків на суму 4,7 млн. грн.

Водій та пасажир отримали травми внаслідок ДТП на Об’їзній Тернополя