Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині у кукурудзяному полі зловили трьох озброєних чоловіків

Працівники Державної екологічної інспекції у Тернопільській області притягнули до адміністративної відповідальності трьох громадян за порушення вимог ст.20 Закону України «Про мисливське господарство та полювання».

бракоМисливці незаконно полювали на парнокопитних на кукурудзяному полі на території Стриївецької сільської ради. Мали з собою заряджені кулями рушниці, повідомили у прес-службі Державної екологічної інспекції у Тернопільській області.

Екологи наголошують: полювання на парнокопитних тварин на території Тернопільської області ще не відкрите.

Затримані порушники відбудуться штрафом – мають сплатити 2 510 гривень за полювання без відповідних дозвільних документів та у недозволені строки.

Екологічна інспекція також нагадує, що згідно із законами України порушення законодавства у галузі мисливського господарства та полювання тягне за собою дисциплінарну, адміністративну, цивільно-правову або кримінальну відповідальність. Окрім того, притягнення порушників до відповідальності не звільняє їх від обов’язку відшкодувати збитки, завдані внаслідок порушення законодавства у галузі мисливського господарства та полювання. А незаконно добуті мисливські тварини, виготовлена з них продукція та знаряддя правопорушень підлягають конфіскації в установленому законодавством порядку.

Про порушення екологи просять сповіщати за тел. 067-37-08-730.

У Чорткові порушили кримінальну справу через махінації зі шкільними оцінками

У Бережанському районі знущалися над пацієнтами психоневрологічного інтернату