Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині один водій в’їхав у дерево, інший – у стіну

Не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та зіткнувся з деревом 9 листопада водій автомобіля “Мітсубісі”, повідомили у прес-службі Національної поліції у Тернопільській області.

дтп-дерево3Аварія трапилася у Тернополі близько 14.00 на вулиці Текстильна, 30А, поблизу АЗС “Укрнафта”.

Про неї телефоном у міськвідділ поліції повідомив невідомий.

В результаті аварії водія із закритою черепно-мозковою травмою та іншими ушкодженнями доправили в другу міську лікарню. Чоловіка не госпіталізовували.

Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Ще одну аварію зареєстрували правоохоронці на Кременеччині. Повідомлення про неї у місцевий відділ поліції надійшло о 23.20. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій мотоцикла “МТ” – мешканець села Іква, 1993 року народження, не впорався з керуванням та зіткнувся з стіною. Внаслідок удару двадцятидвохрічний юнак отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в травматологічне відділення Кременецької райлікарні.

У Тернополі п’яний чиновник скоїв ДТП і пробував утекти

У Тернополі злочинці викрали автомобіль, а потім вимагали за нього викуп