Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині засудили 70 хабарників. Але жодного не посадили!..

Прокурор Тернопільської області Олександр Мартинюк під час прес-конференції, що відбулася 26 листопада, особливу увагу звернув на боротьбу з корупцією.

прокурор3  – Актуальною в умовах сьогодення залишається протидія корупційним проявам, кримінальним правопорушення, пов’язаним з ухиленням від призову на строкову війську службу, виявлення та розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів на території області, – наголосив Олександр Мартинюк.
Загалом, за інформацією прокурора, з початку року до суду скеровано понад півсотні обвинувальних актів у кримінальних провадженнях про корупційні злочини, до кримінальної відповідальності притягнуто 71 особу.

Серед притягнутих – 8 державних службовців, 7 міліціонерів, податківець, 4 посадовці органів місцевого самоврядування, 11 працівників лікувальних установ, у тому числі 3 головних лікарі, 2 службовці підрозділів ЗСУ та інші.

Втім, слід зауважити, що сім десятків корупціонерів притягнули до кримінальної відповідності, але жоден з них не отримав реального тюремного терміну. Усі корупціонери Тернопільщини відбулися штрафами, часто навіть меншими за розмір хабаря, або ж умовними термінами.

Почитати як на Тернопільщині карають хабарників можна тут, тут і ось іще тут.

Тернопільська прокуратура викрила аферу на 12 мільйонів гривень

Скоро зима, а на Тернопільщині досі крадуть велосипеди