Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині від “Свободи” фанатіють тільки в обласному центрі

За результатами виборів, що відбулися 25 жовтня, партія ВО “Свобода” не здобула перемоги у жодній із районних рад Тернопільщини.

свобода-300x175Найкращий результат свободівці показали на виборах до Теребовлянської та Борщівської районних рад, де вони отримали друге місце і відповідно 8 та 7 депутатських місць.

Щоправда, у Теребовлянському районі в перерахунку на кількість мандатів “Свобода” отримала стільки ж мандатів, що і переможець виборів БПП “Солідарність” та третій призер – ВО “Батьківщина”. Усім їм дісталося по 8 депутатських місць.

У решти районах “Свобода” посіла третє, а то й нижче місце.

Найгірший результат тягнибоківці показали на виборах до Бережанської районної ради. Там вони ледь подолали 5-відсотковий бар’єр і здобули лише один депутатський мандат.

На виборах до Тернопільської районної ради свободівці не приймали участі, оскільки ТВК їм відмовила у реєстрації через порушення у внесенні застави.

Нагадаємо, ВО “Свобода” впевнено перемогла на виборах до Тернопільської міської ради та посіла друге місце на виборах до Тернопільської обласної ради. Причому другий результат на виборах в облраду свободівці здобули завдяки впевненій перемозі на всіх округах у Тернополі.

У районах Тернопільщини, як бачимо, електоральні настрої суттєво різняться.

Заступник Барни завтра має шанс стати заступником Надала

На Тернопільщині скоротили 818 міліцейських посад