Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На першому виконкомі дали гроші для вчителів, лікарів та “Циганки”

18 листопада у Тернополі відбулося перше засідання новообраного виконавчого комітету, на якому було розглянуто більше 30 питань.

merija2Як розповідає міський голова Сергій Надал, одним із важливих рішень було затвердження нового регламенту виконавчого комітету, у якому було враховано зміни законодавства та пропозиції громадських організацій у рамках коаліції «Прозорі ради».

«Виконавчий комітет прийняв рішення про внесення змін до бюджету Тернополя на 2015 рік. Ці пропозиції будуть винесені на розгляд депутатів на чергову сесію міської ради, – каже міський голова Сергій Надал. – Зокрема, рекомендується збільшити бюджет міста на 16 мільйонів і ці кошти виділити на заробітну плату працівникам закладів освіти та медицини, на придбання медикаментів та на харчування у лікарнях».

Очільник Тернополя зазначає, що також передбачені кошти для виготовлення проектно-кошторисних документацій для реконструкції пляжу «Циганка» та для відкриття амбулаторії сімейної медицини на Сонячному масиві, для придбання нових сучасних моніторів для спостереження за тяжкими хворими для міських лікарень. І до кінця року планується завершити ремонти у дитсадку №3 на вул. Юності та закупити необхідне обладнання.

«Внесено зміни й до титульного списку ремонту житлового фонду, згідно з яким додатково відремонтуємо п’ять міжквартальних проїздів, – додає міський голова. – Зокрема, це вул. В.Великого,4 – бул. Вишневецького, 5; вул. В.Великого, 4 – бул. Вишневецького, 7; вул. 15 квітня,9 – бул. Куліша, 10; вул. 15 квітня, 9 – вул. Київська, 18 та вул. 15 квітня – бул. Куліша.

 

Мамо, я льотчика люблю! Або хто в Україні заробляє найбільше?..

У Кременці іномарка врізалася у вантажівку із дровами (ФОТО)