Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Крадене у Тернополі авто поліція зупинила в Почаєві. А от злочинець втік

Повідомлення про викрадення автомобіля марки «КІА SORENTO» до тернопільських поліцейських надійшло вночі 23 листопада від власника легківки.

кража-авто2В області негайно було оголошено план-перехоплення, повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

–   Вже о 9 год. викрадену автівку помітили на  одному з постів, розгорнутому в Почаєві після оголошення плану-перехоплення,  – повідомив начальник Кременецького відділу національної поліції Володимир Галевич. – Вимогу поліцейських зупинитися невідомий водій проігнорував, але зрештою автівку таки затримали.

Одному з викрадачів, водієві, вдалося втекти, зараз його розшукують. Пасажира, а за одно співучасника злочину, правоохоронці упіймали.  40-річного уродженця Дніпропетровщини, а нині мешканця Тернополя, доправлено до головного управління поліції в області для з’ясування обставин злочину.

З’ясувалося, що втікаючи від правоохоронців, викрадачі на чужій іномарці потрапили в дорожньо-транспортну пригоди на ділянці дороги Кременець-Почаїв. Водій, не впоравшись з керуванням, допустив наїзд на металеву огорожу.

Викрадений автомобіль доставлено на арешт майданчик Кременецького відділу поліції. Заходи по затриманню другого зловмисника тривають.

За фактом незаконного заволодіння автотранспортом відкрито кримінальне провадження.

 

ДТП на Тернопільщині: водій “Форда” завіз дівчину у “Волгу”

На Тернопільщині розшукали підлітка, який втік від прийомних батьків