Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Київські динамівці на виїзді перемогли “Порту” у Лізі Чемпіонів

Підопічні Сергія Реброва створили маленьке диво, перемігши в гостях португальський “Порту” з рахунком 2:0.

динамо1Для продовження боротьби за путівку у весняну стадію Ліги Чемпіонів динамівцям потрібно було тільки перемагати у гостьовому матчі, що відбувся 24 листопада.

Уже з перших хвилин кияни намагалися атакувати і, відверто кажучи, це їм вдавалося.

Вони більше атакували і вже на 28-ій хвилині мали чудову нагоду відкрити рахунок. Після навісу з флангу Гармаш головою пробив у поперечину, після чого м’яч відбився до киянина Мораєса, однак той ногою не влучив у незахищений кут воріт.

Але те, чого не вийшло зробити на 28-ій хвилині, вдалося реалізувати на 35-ій. Португальці збили Рибалку у власному штрафному майданчику і арбітр, не вагаючись, призначив пенальті. Андрій Ярмоленко чітко пробив з 11-метрової позначки – 1:0.

Після пропущеного м’яча португальці мали б кинутися відіграватися однак в атаці у них не так вже й багато виходило.

Натомість кияни не зменшували натиск і на 64-ій хвилині подвоїли результат. Динамівець Гонсалес пробив по воротах. Воротар португальців Касільяс зачепив м’яч рукою, але шкіряна куля підстрибнула догори і, зробивши дугу, опустилася у воротах 2:0.

До кінця другого тайму португальці мали шанс бодай скоротити рахунок – двічі ворота киян рятували штанга і поперечина.  Але і динамівці мали шанс забити третій м’яч.

Фінальний свисток арбітра зафіксував результат 0:2 на користь київського “Динамо”.

За тур до завершення групового турніру у групі G лідирують “Порту” і “Челсі”, які набрали по 10 очок. На третьому місці “Динамо”, яке має 8 пунктів. У ізраїльського “Маккабі” – 0 очок.

Динамівці поки що треті, але саме вони мають найкращі шанси вийти із групи.

В останньому турі “Порту” і “Челсі” грають між собою. Натомість динамівців очікує домашня гра з “Маккабі”, у якій потрібно перемагати. Перемога з комфортним рахунком над ізраїльтянами дозволить киянам потрапити у плей-офф Ліги Чемпіонів, навіть за умови якщо англійці і португальці розіграють між собою нічию.

У Тернополі на турнірі з вільної боротьби змагалися понад 200 спортсменів

На Тернопільщині батько з сином викрали офіціантку