Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Заступник Барни завтра має шанс стати заступником Надала

У середу, 11 листопада, відбудеться перша сесія новообраної Тернопільської міської ради. У перший сесійний день депутати повинні затвердити регламент роботи нової міськради та обрати секретаря ради.

ШумадаЯк стало відомо з конфіденційних джерел, на посаду секретаря міської ради висуватимуть представника Блоку Петра Порошенка Віктора Шумаду.

Крісло секретаря ради стане платою закулісні домовленості між порошенківцями та Сергієм Надалом під час виборчої компанії.

Порошенківці на старті виборчої компанії рішуче зібралися боротися з корупцією у Тернопільській мері, навіть на посаду мера висунули керівника центру Антикорупції. Але потім дуже швидко здулися і посеред виборчої кампанії раптово припинили критикувати мера Сергія Надала.

Така різка зміна позиції не даремна – злі, але достовірні язики кажуть, що все це пов’язано із закулісними домовленостями мера Тернополя Сергія Надала та голови Тернопільської ОДА Степана Барна.

Як наслідок таких домовленостей, крісло секретаря ради має дістатися порошенківцям.

Тож завтра у Віктора Шумади буде шанс пересісти з крісла заступника голови Тернопільської ОДА у крісло секретаря міської ради, яке рівноцінне посаді заступника мера.

Питання тільки в тому чи проголосують депутати. Адже, навіть в рядах самих свободівців поки що нема єдності щодо посади секретаря міської ради.
Кілька амбітних депутатів від цієї політсили самі не проти зайняти посаду секретаря ради.

У поліції Тернополя розповіли, що зробили з п’яним чиновником, який скоїв ДТП

На Тернопільщині від “Свободи” фанатіють тільки в обласному центрі