Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Деревляний придумав як зробити Ратушняка депутатом міськради

«Батьківщина» на Тернопільщині заявила про щорічне оновлення складу фракції в Тернопільській міській раді.

деревлянийВідбулося бюро Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина», на якому було прийнято рішення стосовно Тернопільсько міської ради, повідомляє прес-служба обласного осередку партії.

У рішенні бюро йдеться про щорічне оновлення складу фракції «Батьківщина» в Тернопільській міській раді.

Як пояснив голова обласної організації “Батьківщини” Василь Деревляний, оновлення фракції буде можливим завдяки застосуванню імперативного мандату, продиктованого новим законом про вибори в Україні. Рішення буде прийматися на основі широкого та всебічного аналізу роботи кожного депутата міської ради, обраного від «Батьківщини».

«Ми переконані, що таке рішення забезпечить якісну та ефективну роботу нашої фракції та дозволить значній кількості кандидатів, які отримали майже однакову підтримку виборців проявити себе, виконати передвиборчі обіцянки, а також отримати досвід роботи депутатом», – розповів політик.

На практиці це означає, що депутати від “Батьківщини” працюватимуть у міськраді лише рік, а потім замість них отримають депутатські мандати ті, хто йде наступний у партійному рейтингу.

Таким Михайло Ратушняк, якому лише трішки забракло для того, аби пройти у міську раду, матиме змогу отримати депутатський мандат наступного року.

На Тернопільщині злочинці зрізали 13 кілометрів високовольтного проводу

ДТП на Тернопільщині: іномарка не змогла обігнати мопеда